Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skiss

 

 

spindeln

 

 

väntar 

i skuggan vid tidens slut

 

spinner

 

vägar som slingrar

vid en naken tystnad

 

skör

 

mot aftonen glittrande

i flödet av ditt ljus

 

är orden

ännu 

 

inte

 

 

fångade




Fri vers av in effigie VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-23 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP