Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


utan

 

 

igen

 

som känsla

om

 

natten

som oskriven dag

och du

är stjärnor

 

hela valvet

förbipasserande utan språk

och tiden

 

inuti nära

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-20 00:51



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
...skyddslöst.
2024-03-20
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP