Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kretslopp i kretslopp


Kosmisk triptyk

Allt förändras,
också förändringen.
Till slut är allt förändrat...
… till igenkännlighet…

Allt är vad det är
och blir vad det blir,
nämligen
det som det alltid varit.

Först när jaget
glömt sitt namn
minns det åter
sin namnlöshet.

 




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-23 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP