Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till KattenKin, en helt underbar poet: http://www.poeter.se/Medlem?writerId=33409


Till min fina poetvän "KattenKin"

Du är en rimmad och saltad kvinna

Varje frukost, lunch och middag

laddas jag upp av elektriska stötar

 

Ett möte i djup gemenskap

där jag älskar, leker och minglar 

med orden likt ett kulinarisk fenomen på tungan




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Connie
Läst 391 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-10-23 17:28



Bookmark and Share


  Densen VIP
KÄRLEK ska man inte himla med!!! oavsett sort modell o i vilken relation!! FINT tjejer!!
2014-02-24

  Lars Hedlin
Vackert om en vän!
2013-11-14

    Dan Myrbeck
Fin hyllning!
2013-11-13

  S.A.I. Steve Lando VIP
saltad og god
2013-11-11

  Isadåran
Så fin du är! KattenKin kan skatta sig lycklig, men lyssna inte på henne när hon vill ha er kärlekshistoria i inkorgen...då kan ju inte jag följa med o det vill jag ju.
2013-11-07

  queenia
fint om en underbar varelse.. :D
2013-10-25

  Carina Bendix
Fin hyllning. :)
2013-10-23

  MieMo
Suveränt kryddad kärlekspoesi!
2013-10-23

    ej medlem längre
fint skrivet till en fin bild
2013-10-23

  aol
verkligen en god smaklig hyllning till din fina poetvän,
2013-10-23

  KattenKin VIP
Men så generad jag blir, så gullig du är!
Helt ding plingeling gör du mig. Är det varmt här? Jag smälter bort och halkar av stolen, det måste vara situationen ... ;)

Kan vi inte hålla vår kärlekshistoria på inkorgen? ;)
2013-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie