Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friska fläktar

 

 

Du kom in i mitt liv

som en frisk fläkt!

 

Och lämnade det

med en slocknande låga.

 

Kvar fanns bara

förkolnade drömmar.

 

Rester av något

som kunde blivit vackert.

 

Med änglars hjälp 

reser sig restena av mig.

 

Världen är full av

olika nya frestelser.

 

Fler friska fläktar

kommer in i mitt liv igen.

 

Du var bara ett tillfälligt

väderomslag.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-24 12:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hoppfullt...
2013-10-24

    ej medlem längre
Starkt skrivet och insiktsfullt om att överkomma besvikelser. Orden speglar stor självkännedom och trygghet i sig själv.
Jag känner igen mig själv i orden och önskar jag skrivit den. Bättre beröm än så kan jag knappast ge.
GILLAS MYCKET.

2013-10-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin text om det vackra som inte blev. Och saknad trots allt.
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP