Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spränga alla broar..




varför gläntar du
på mitt hjärtas
dörr

när du vet

att du aldrig
tillträde
kan få

varför söker
du mig
när vi vet

att vi
chanslösa står



är det
för din lust
går före
mina tårar



eller
menar du

att vi ska

spränga
alla broar..


~ netis ~

24/10-2013
mölndal




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 346 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-10-24 19:58



Bookmark and Share


    AA VIP
Fin text.
2013-10-28

    ej medlem längre
snyggt..
2013-10-27

  ULJO
Bokmärke
2013-10-25

  Fem hjärtan VIP
Jättefin text!
2013-10-24

  Carina Bendix
Väldigt bra skrivet.
2013-10-24

    ej medlem längre
BRA! här sätter du ner foten.
Strongt gjort!
Kram
Z*
2013-10-24

  axveronika
Ja! Varför inte?
2013-10-24

  Maria Sundelin VIP
Bra skrivet om viktiga frågor
Kramar
2013-10-24

    ej medlem längre
en så vacker,,och
välformulerad text..
den rymmer tankar såväl
som möjligheter!
2013-10-24

  Gunnar Hilén VIP
Lockande...farligt...underbart !
2013-10-24

    ej medlem längre
Öden och val. Dessa val.
2013-10-24

  Lars Hedlin
Stark och känslofylld text! Mycket bra en av dina bästa ;) kram
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler