Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
u k


Du mitt livselexir!

Du finns med mig. Du är som en skugga som känns, syns och berör. För mig är du mitt livselexir. Utan dig skulle jag inte vilja vara. Du vet att jag vet. Jag ser. Du ser.

En dag kanske du vill kliva ur skuggan och ta plats. Åtminstone inte så skymd som nu och visa dig för mig. Jag ser fram emot det när det än blir.

Du får gärna kommentera eller dementera under tiden det som du tycker är fel och är glad för min del att du tar del av min värld och mina tankar. Tack käre vän!

 




Fri vers av wildah
Läst 310 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-10-24 22:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Du skriver med stor känsla!
2013-11-01

    Tollwut
Vackert!
2013-10-26

  M:tin
Fint!
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah