Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN MAN BLAND EDWARD HOPPERS NATTUGGLOR

han är en man som önskar att han satt
bland Edward Hoppers nattugglor
på ett ödsligt café
i storstaden sent om natten
en man som vet
att ett enda möte med en vandrare
på södra sidan av Rödfjället
är större än mötet med två tusen personer
i Stockholms City
en man som vet
att man känner sig svårt sjuk
mot slutet av ett maratonlopp
en man som har en scitzoid personlighetsstörning
och samtidigt är intelligent, intuitiv och kreativ
en man av tystnad
en man på ett halvtomt motell
vid en highway över prärien
en man som återkommande drömmer
om labyrintiska, hemlighetsfulla bostadsområden i Ryssland
en man som hade en lärare som sa
att han hade en alldeles egen berättarröst
som var medfödd och inte gick att lära ut
en man som en kriminell kroppsbyggare
en gång kallade för
en liten kuf






Fri vers av Olle the Bulldog/Olle Ekman
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-24 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olle the Bulldog/Olle Ekman
Olle the Bulldog/Olle Ekman