Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Torsdag 24 oktober 20013

 

löven faller

vinden tar dom med sig

i en virvlande dans

 

allt är så kalt

det ligger en hel del

av dessa löv på marken

 

det prasslar

när jag kliver runt

i lövmattan

 

jag känner mig

som ett litet barn

i just den stunden

 

runt omkring mig är löven gula

längre bort i diket

lyser lönnlöven

så vackert i rött och orange

 

just nu är markens pudersnö

borta

den som gjorde marken vit

och vägarna hala

 

solen visar sig emellanåt

den blå hösthimlen

som jag tycker så mycket om

är ett vackert inslag i naturen

 

jag vandrar vägen fram

med vinden i ryggen

känns det nästan som

jag flyger fram

 

det är varmt flera plusgrader

luften är fuktig

jag önskar mig

några minusgrader

klar och frisk luft

då går det bättre att andas

jag mår bättre

 

solen lyser

med vinden i ryggen

är jag snart framme

hos mina fyrfota vänner

 

 

anits 24 oktober 2013




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-24 23:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En mycket fint beskriven promenad...
2013-10-27

    ej medlem längre
Härlig beskrivning av den årstid vi har nu!
2013-10-26

  ULJO
Fin resa du bjuder på
2013-10-25

  Ljusletaren
Hösten är fin *sant*
/kram
2013-10-25

  Bibbi VIP
Tack att Du tar oss med!
2013-10-25

  Lars Hedlin
Bra skriver1
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP