Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hyllning till min kropp

Du är min trygghet

du bär mitt liv


Jag ger mig

till dig




Fri vers av livsdans
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-25 07:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt varmt
kroppsombesjungande
2013-11-09

  Elwania
utanför prästerskapets gnäggande om böner så hyllar jag detta
2013-10-30

    ej medlem längre
så fin så!
2013-10-25

  KYREUS of Sweden
Be-jakande!
2013-10-25
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans