Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland



känner jag bara en sådan djup kärlek
som bara tycks finnas hos mig?

när jag försöker hjälpa

andra




Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-26 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus