Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kvinnas kropp

Du sköna skapelse

full av liv


Dig har jag plågat

av rädsla

för din sanning


Du sköna skapelse

full av liv


Din kraft att älska

ska göra mig hel







Fri vers av livsdans
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-26 19:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Livsblommandeomsjungande
kraftfullt och bejakande
2013-11-09

  Elwania
vacker text, och kanske hon kommer till insikten om att hon redan var hel
2013-10-30

  Lasseman VIP
En stark text jag tyckte om..
2013-10-27
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans