Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanka (kanske sommarljuvt)

 

lövhögen sparas

igelkotten finner bo

väcks upp i april

och kanske finns det ungar

när sommarsolen är här

 

(c) tk.

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av thyra
Läst 325 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-26 21:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Naturskön tanka.Våren känns väldigt avlägsen nu.
2013-10-27

  Lars Hedlin
Vackert!
2013-10-27

  Gunnel Eriksson VIP
Förhoppningsfull tanka.
Ger association till att hösten
förbereder våren. Fint.
2013-10-27

  prinscess VIP
fint
2013-10-26
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra