Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rusande minnen

minnena fladdrade så snabbt förbi
att hon trodde hon blivit galen

om det nu var minnen

dagarna lurade i vassen
färdiga att anfalla
hungriga

ingen hann reagera

när det stora sjöodjuret
gjorde entre

alla trodde det var
den där släktingen
de hört talas om
hela sitt liv

allt blev till en rörig kamp
om vem som var hungrigast
vem som var snabbast

vem skulle äta vem

vem skulle bli
ensam kvar
och tugga på sina skor




Övriga genrer av Kim VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-26 22:19



Bookmark and Share


  Jaseph
Den inre världen och den yttre. Det vi ej kan styra. Minnen är inte bara goda. Minnen är inte bara minnen...Bäst att se upp för sjöodjuret...
2013-10-27

  Lars Hedlin
Bra skriftat vännen!
2013-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP