Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaha, jag är golvad igen

Plötsligt i badrummet

tyckte jag såg en till person

kort som jag och lik mig

 

Ett tag sedan jag satt

som medium eller

höll på med tidigare liv

terapi efter genomgången

kurs för detta behov

 

Då kom jag att tänka på

min tvillingcysta i ryggslutet

som ja fick operera bort

Åh vad jag saknar henne

det gör sååå ont

blir så upprörd

samtidigt som tårarna

trillar på utan att

be om lov

 

Kommer ihåg att i

min klass fanns det

flera tvillingpar

suck så avis

jag blir

 

 




Fri vers av Kim VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-01-18 18:02



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande!
2019-01-30

  Lars Hedlin
Griper tag! kramar
2019-01-30

  Eva Helene VIP
Starkt och gripande!
2019-01-19

  aol
Underbart är kort Kim,just såsom jag själv skulle tänka,
2019-01-18

  Jan Widströmer VIP
Så lätt att förvillas. Nä, det förgångna har ingen gång i nuet. Men vår tankar är som vildhästar, svåra att bemästra, därför allt detta mestadels falskt, men en uppmaning implicit att söka verkligheten...och däri en väsentlighet.
2019-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP