Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morfar och mormor; hör ni mig där uppe?

snart kan jag nog ta en simtur

på min träaltan här utanför

det regnar så onödigt mycket

om man frågar mig

 

men morfar var ju bonde

skulle förmodligen vara helnöjd

 

Får väl öppna fönstret

och skrika min fråga

uppåt himlen 

det är nog där som

han gömmer sig

med mormor

i sällskap




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-07-04 20:17



Bookmark and Share


  aol
Underbart skaldat här vännen,
2019-07-19

    Lena Staaf VIP
Du är där - i barnets huvud och tanke!
2019-07-04

  danne //
Tja bland molnen
döljer sig mycket .
ska testa göra som du öppna fönstret
dock väntar en svärm av mygg å andra blodsugare men en snabbis skadar ej ..
kul text Kim.

2019-07-04

    ej medlem längre
Gillar det du skriver; fullt av värme och underfundig humor!
Hoppas på mera!
2019-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP