Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå, ser ni mig?

Tror jag ska förvandla mig

en liten stund till Tummelisa

Borde inte vara så svårt

eftersom jag alltid varit

kortast i klassen

Men vänta ett tag

det kanske  är lite

för mycket att vara

SÅ osynlig

så jag får använda

min egen fantasi

och flyga osynligt




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-28 20:37



Bookmark and Share


  Kim VIP
Kanske alla drömmer att d flyger när de själva växer på längden??
2019-03-24

  Kim VIP
Tack för alla fina kommentarer! Flaxar vidare i snålblåsten... denna söndag(heliga dagar!?)
2019-03-24

  Fulbergarn
att flyga är mäktigt, som ung flög jag ofta i mina drömmar

En fin liten text
2019-03-23

  Lars Hedlin
Japp! Kram
2019-01-30

  ULJO
Härlig text. Som en liten visa.
2019-01-29

  Ida-Marianne
Joodå...vi ser dig och gläds åt din humor!
2019-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP