Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I livets villervalla

ibland känner man inte ens

igen sig själv

för att man är så borttappad

ett under att man överlever

får i sig mat och dryck

och för det mesta hinner

betala räkningarna i tid

då tiden nästan försvunnit

 

känns som att jag hamnat

på spetsen av en synål

där finns ingen mikrofon

som kan beskriva HUR

ont det gör på en skala

med siffror

har aldrig varit förtjust

i matemateik

däremot bokstäver

och noter som är

milsår före i att

förtydliga med

små mjuka bokstäver

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-06-14 20:33



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Gillar denna för den är igenkänningsbar.
Bokmärker. Tack
2020-10-13

  ULJO
Ett bokmärke för denna. Väl framfört.
2019-06-16

  Larz Gustafsson VIP
Ferlin...
2019-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP