Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår moder SOL

Solen går i moln

skymningen faller

Vad gör vi om hon

ej återvänder 




Fri vers av Kim VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-23 20:30



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Stark ordbild av jordens undergång
2019-03-24

  Kim VIP
Oj, vilken blandning på tänkbara scenarion, Tack för uppmärksamhheten!
2019-03-24

  Lars Hedlin
Bra tankeställare!
2019-03-24

  ULJO
Då andas vi inte länge till.
2019-03-24

  Ida-Marianne
Vår moder sol har orsakat norrsken över nästan hela Sverige i kväll. Gå ut och kika om ni har klart väder. Norrskenet skall lysa starkast omkring klockan 22. Jag har nyss varit ut och kikat.
2019-03-23

  Fulbergarn
Sover vidare!
2019-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP