Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Turist

På ett café
mitt i en korsning
passagen in till en gammal stad

Kaffe på
vingligt bord
bär bleka spår av färg

Espressomaskinen pyser

Franska stolar
i gammal stil

Vilar blicken på
två förälskade duvor
pickar försiktigt i sig smulor
från ett kvarglömt fat

Turas om att tugga
turas om att hålla vakt

Tankar flyger förbi
inte alla är mina

Trött på tankar
som går och går

Släpper dem fria

Så skönt att sitta här ett slag

likt en turist i min stad











Fri vers (Fri form) av soalf
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-28 19:08



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fin
2013-10-28
  > Nästa text
< Föregående

soalf
soalf