Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storstadsbilder I

Går på folktomma gator
det är lördag kväll
lönehelg

Människor
flockas vid
bardiskar
stojar och glammar
vardagen är långt borta
paus från det vardagliga slitet

Taxibilarna ilar
har en bråd kväll
människor på väg
till och från krogen
klirr i kassan

Går in på min stamkrog
deltar i pausen




Fri vers av AA VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-10-27 00:12



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Härligt skriven
2013-10-27

  infinitum
Sann.
2013-10-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint beskriven bild av en bra lördagskväll.
2013-10-27

  Schackpoeten VIP
Nyfiken på vart stamkrogen ligger eller vad den heter. Bra !
2013-10-27
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP