Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storstadsbilder II

Kommer då och då
att återkomma med
betraktelser från min horisont
man kan se storstaden med olika ögon
det beror på vilka glasögon
som väljs




Fri vers av AA VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-27 00:17



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så sant...
2013-10-27
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP