Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Religiös Brandfackla

 

 

Tänk att så många har problem

vem Gud är!

Att Gud och Jesus 

är samma person.

 

Hur kan då Jesus på korset

på Golgata berg ropa

"fader varför har du övergivit mig"

 

Hur kan Jesus sitta på 

Guds fader högra ssida,

om Gud och Jesus 

är samma person?




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-27 20:51



Bookmark and Share


  agneta pichler
jag tror

att Jesus var en mänsklig
person en profet av sin tid

Gud är allsmäktig
2013-10-27

    ej medlem längre
Två personer är det ju
2013-10-27
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP