Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi reser oss tillsammans

Du kan gråta hos mig
Du kan snora på min tröja
Det är lugnt

Jag grät på min lärares tröja så det kom snor och skämdes
Men hon sade att det var lugnt

Det är lugnt
Du kan gråta hos mig
Jag kan hålla om och bädda ner
Du får säga att du inte orkar mer
Att det inte är någon som ser
Jag kan säga att vi är fler

Vi är fler
Vi kan falla ihop
Och resa oss tillsammans




Fri vers (Fri form) av Nödfall
Läst 487 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-28 17:20



Bookmark and Share


  axveronika
Den här fungerar väldigt bra tycker jag. En hoppingivande text.
2013-11-03

  Rozsi.kovacs

Jätte fint om människors sårbarhet,
där vi i nakenhet vågarvisa oss

2013-11-03

  Maria Sundelin VIP
En mycket fin uppmaning
Gillas
2013-11-03

  ackusativ
jag märkte först inte rimmen. kände bara att det flyter. den här dikten är väldigt trösterik. och bra. tycker jag.
2013-11-01

  Angela Bohlin VIP
Gillar verkligen "Vi kan falla ihop
Och resa oss tillsammans"
2013-10-28

  KYREUS of Sweden
Skrivet av Dig.

RESPEKT.


(Kunde ha varit skrivet av
............GARDELL).
2013-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Nödfall