Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storstadsbilder IV

Passerade Stureplan idag
en mix av rikedom och fattigdom
två bilder som beskriver samhällets
ytterligheter

De som är med på tåget
och de som ramlat av
eller kanske inte ens varit på

Gatubilden har förändrats
under de senaste 20 åren

Vi går på samma trottoar
är i samma rum
men har olika packning




Fri vers av AA VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-28 23:36



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Kloka tankar
2013-10-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant! Mycket tänkvärd text.
2013-10-29

  queenia
så sant!
2013-10-28
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP