Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RED DEVIL

Röd makt

brinner i mörkret

hon står skrudad

i blodröd spetskorsett

med skötet lockande

yppiga brösten putande

mot nedlagt byte

fastnaglad mot golvet

under stilettklack

skodd i metall


Hon stönar

i maktens begär

betraktar lystet

sitt fällda villebråd

vädrar blödande sår

lyfter sin treudd

redo för dödsstöten

medan hans vrål

ekar mot grottans

fuktiga valv




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-31 16:46



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Effektiv lyrik, färgen röd dröjer kvar efter läsning
2013-12-02

  Tess74
Wiii! Du överträffar dig själv. Underbart hett och erotiskt! Dubbelgillar
2013-11-04

  M M Mannheim VIP
"Med skötet lockande
Med yppiga brösten putande"
Vem vill inte då vilja bli bemästrad av Red Devil.
Det här är erotisk poesi med en röd tråd som binder den som är bytet.
2013-11-01

  Lars Hedlin
Så bra skrivet!
2013-11-01

    ej medlem längre
YES!!!!!
2013-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP