Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst kommunikation

Hon visste inte
även om han trodde
att hon hade en aning.

Han hade gett henne
information mellan raderna
sedan första gången de sågs.

Han visste inte
även om hon trodde
att han hade en aning.

Hon hade gett honom
information mellan raderna
sedan första gången de sågs.

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-29 20:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänkvärda rader. Man får inte ta nåt för givet.
2013-10-30

  Lars Hedlin
Bra förmedlat......
2013-10-30

  Ninananonia VIP
Fina rader
2013-10-29

  bumerang
Alltför vanligt att vi tror varandra om att vara tankeläsare. Oj, vad mycket som missas i denna värld av den anledningen.
2013-10-29

  mysing
när aningen är där mellan raderna från första början känns det lovande..
blev en bm då den kändes "som min" :)
2013-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP