Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brott utan straff

 

 

Tänk att det finns en del brott

som är helt ofarligt att begå.

Som aldrig ger något straff

utan det är brottslingar 

som till och med blir belönade?

 

Det är regeringen

som helt fritt

kan stjäla från medborgarna 

utan att bli åtalade!

 

Den regeringen 

som stal pensionpengar

för att hjälpa bankern

när det var kris.

 

När sedan bankern gör vinst

då är regeringen bara nöjda!

-Att se vad duktiga vi var!

 

De borde kanske läsa Dostojevskis

Brott och straff!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-29 22:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivit.

2013-10-31

  agneta pichler
Ja den boken
Önskar jag att läsa
2013-10-30

  anits VIP
Mycket bra skrivet.
Den boken har jag läst, den
kan nog många behöva läsa.
2013-10-29
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP