Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storstadsbilder V

Omvandlingen
från en blandad stad
till en uppdelning
i enklaver
med osynliga murar
har skett parallellt
med bostadsmarknadens
förvandling

Bostadsmarknadens
förvandling
är en bricka
i ett större strukturellt spel
som lett till ett samhälle
som alltmer glidit i sär




Fri vers av AA VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-29 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP