Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunskap


som dragen ur din stämma
den som river genom sinnet
står jag stadigt och lyssnar 

ingen omväg
ingen bortböjning

ser bara

hon som valde fel

som tvekade i sin egen drunkning

skuggorna drar över väggarna
skrattar stoppar skrämmer
utan förvrängning

så skärande är den sorg som drabbar

för hur mörkt var inte det mörker
som föll över den olärda
utan ett enda halleluja




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 279 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-30 20:55



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Kanonbra text... berör
2013-10-30

  agneta pichler
en dyster sanning
du beskriver..

men sådant är livet
2013-10-30
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP