Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar viskar i ditt öra

I svårmodets sorgsna timme
hörs vingesus och änglasång

en ängel smeker din kind
och viskar mjukt i ditt öra

...det är inte ditt fel

människor omkring dig
är döva och blinda

och de vet om det

lyssna på din inre röst
det är vi som talar till dig

låt deras bittra andedräkter dunsta

tiden för erkännande
är på väg till dig

och de vet om det...




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-30 20:58



Bookmark and Share


  H.C.B
änglar finns, det får man aldrig skojja bort. Jag gillade denna
2014-04-12

  Lars Hedlin
Så fint ömt och varmt;)
2013-10-31

  Nina.H
En ro infinner sig av din dikt, som en
andmäktig vindpust, man bara suger in..
2013-10-31

  anits VIP
Änglarna finns och är viktiga
2013-10-31

  Angel of love
Tryggt och vackert.
2013-10-30

  agneta pichler
ja så sant..

hur skulle vi klarat oss utan den inre rösten viskat av våra älskade änglar..
2013-10-30

    ej medlem längre
tröstandets ord, snyggt..
2013-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP