Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden

Befinner du dig
i skärningspunkten
mellan det sociala arbetet
och forskningen
har du plikten
att höja din röst

Du tystas
för ingen vill höra
historien om samhällets
olika ansikten

Det förstör bilden





Fri vers av AA VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-31 01:24



Bookmark and Share


  queenia
precis så. Tack.
2013-10-31
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP