Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just där




Där
just där
där den första
solstrålen möter
den sista
Ja

Där
mellan
isvalkarna på
trappan just
precis där
Ja

Där
ville vintern
somna i sitt ide
och våren
ur sitt
Ja

Där
precis
just där var
Jag just då som
det hände
Ja

Där var jag




Fri vers av Cattis Rönn
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-03-11 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cattis Rönn
Cattis Rönn