Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Innerlig kärleks smärtsamma faktum!


...efter vad?

Mitt hjärta blöder

av längtan...




Fri vers av livsdans
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-31 17:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så mycket
i
litet stort
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans