Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Ibland känner jag

 

jag kan känna dig nära

pulsen slår, jag kan höra

dina hjärtslag

 

du har berättat

hur du mår

jag hinner inte säga någonting

 

du pratar och pratar

jag funderar

varför ringde du mig?

 

du verkar tycka om

att höra din egen röst

så som jag minns

att du alltid gjort

 

timern ringer

dags att ta av potatisen

först då märker du att

du inte är ensam

utan det händer något

hos någon annan dig

 

skönt att det hände

så jag kunde avsluta

samtalet med dig

ett samtal där du pratade

det kändes som om

du hade en dialog

med dig själv

 

när samtalet var slut

tänkte jag på dig

faktiskt gjorde jag det

 

tänkte på

genom alla år som gått

har du alltid

bara pratat om dig själv

 

du har aldrig frågat

hur jag mår

så din så kallade

vänskap

den kan jag vara

utan

 

 

anits 31 oktober 2013




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-01 00:12



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En märkligt enkelriktad vänskap - som inte förtjänar det vackra namnet vänskap
2013-11-15

  Ljusletaren
En besserwisser som du lyssnade på ;.) /kram
2013-11-06

  Anya VIP
En igenkännande text. Gäller att hitta vänner som för dialoger.
2013-11-05

    ej medlem längre
Sanna ord Stina!
2013-11-04

  Alva Johnsson VIP

Skönt att komma till insikt och kunna ta beslut
2013-11-02

  Bibbi VIP
Situationen känns igen.
2013-11-01

  Lars Hedlin
Så fin insikt här!
2013-11-01

  Eva Helene VIP
Nej, man orkar inte att varje gång bara vara terapeut, man behöver ett gensvar, någon som frågar en hur man själv mår, först då kan det bli ett samtal.
2013-11-01

  tankamann
Bra slutledning
2013-11-01

  queenia
Sanna ord.


2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP