Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du fattas mig....


Och ännu blommar blommorna

och ännu blommar blommorna
i din tysta värld
och ännu anas regnbågen
i dina slutna ögon.

Allting har sin stund
då livslinjer korsar varandra.
Det vindarna för med sig
kan ingen av oss ändra på.

Novemberhimmel med nya stjärnor
ser hjärtelinjer ibland dem.
Ett andetag av liv
en evighet av längtan.

och ännu blommar blommorna
i omslutande november famn.
och ännu dröjer sig doften kvar
trots himlavalv av evighet.




Fri vers av Änglaögon
Läst 348 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-11-01 11:15



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Njuter och det tackar jag för/kram
2013-12-11

  Maria T
Dikten gömmer sorg och längtan
2013-12-04

  Linda CH VIP
Beundransvärt vackert skrivet om sorg och saknad.
2013-11-12

  Ninananonia VIP
Vackert valv
2013-11-09

  Roger L Svensson
Fint.
2013-11-08

  Lena Själsöga Keijser
så djupt berörande
så vackert
2013-11-07

  Blåbäret
berörande vackert
2013-11-05

  ULJO
Berörs på djupet av dina ord
2013-11-05

  La Magnólia VIP
Du har lyckats fånga värme och ömhet i dina vackra rader av ord. Berörande.
2013-11-03

  bittemi VIP
Starkt förmedlad känsla i denna vackra dikt
2013-11-03

  Lindha W Gustavsson
Blir så glad när jag läser dina varma ömma och fina dikter. Jag har saknat dig!
2013-11-02

  Nina.H
Du har lyckats fånga det lilla i det stora,
livsbetraktelser, insikter.. Ja helt underbart att läsa!
2013-11-02

  Peter Kohlm VIP
Vilken känsla denna text förmedlar. Mycket starkt.
2013-11-01

    ej medlem längre
Känslofullt fint !
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Änglaögon
Änglaögon