Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför

Livet
måste firas
så länge
man orkar

Födelsedagen
är ett lämpligt
datum

Att erinras
detta faktum

Varför plågas
av livets skeden
och dess kriser

Vi har väl hört talas om
40 - 50-talskris

Varför inte glädjas åt
att vi är
och att vi finns




Fri vers av AA VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-02 00:38



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Precis min åsikt!! Bravo! :)
2013-11-02
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP