Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att visa tacksamhet


ställde upp för dig

när du själv inte kunde
bedriva det du mest älskade

ställde upp för dig
när du for land och rike runt
plockade hem pokaler
i guld

ställde upp för dig


för det fick jag
ett lovord



om att göra mitt liv till ett helvete
när jag inte ville

ställa upp mer







Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-02 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus