Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärtsamma vilja att bryta emot alla regler


Attraktion

Din okända uppenbarelse

inför min syn


väcker natur

och vildkvinna


Bara du och jag

finns här


och dragningskraft

från helvetet




Fri vers av livsdans
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-02 10:37



Bookmark and Share


  Ergo Summa
Intressant!
Jag gillar dina ordval...som vildkvinna...Jag känner instinktivt att jag hade velat ha ett följetong av sådana dikter med den titeln.
2013-11-14

    ej medlem längre
:)

Sjutusandjävlarslusta

Gott fångat!
2013-11-09

  Lasseman VIP
Jösses!.. bra skrivet min vän
2013-11-02

    ej medlem längre
fin!!
2013-11-02
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans