Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missbruk

Ta min kropp

älska min själ

fyll mitt hål

med allt

som ger mig kraft


Älska mig stark

och jag ska suga

musten ur dig




Fri vers av livsdans
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-02 16:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:D

Härlig skaparkraft
flödar

Gottläst!
2013-11-09

  Armo
Rakt på sak, i vredgad ömhet
2013-11-02

    ej medlem längre
fin!!
2013-11-02
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans