Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fri dikt skriven, snabbt skriven, som man tecknar kroki. Fem minuter när jag bara gick på känsla.


Det blir bara bättre

Jag känner mig så säker,
att det ordnar sig
Det går inte att motstå,
allt det goda,
vi skapar tillsammans.

Vänta och se,
det kommer att ske,
vi kommer dit,
till höjderna
dit våra själar längtar,
där vi möts,
i glädje, lycka och njutning,
där vi ser
allt så klart
En verklig kärlek.

Vi springer dit,
på lätta moln.
Tiden är vår vän,
den är på vår sida.
Vi dör inte.
Vi lever vidare
och det blir bara bättre.




Fri vers (Fri form) av Bossewi
Läst 445 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-02 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossewi
Bossewi