Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Djupaste höstkänslan


November

Björkarna somnar
våta asfalten gömmer sig
gräset skäms och himlen svartnar
stjärnorna krymper och
solen kallnar
i väntan




Fri vers av Bossewi
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-07 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossewi
Bossewi