Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsskugga

Din sång ljuder
i den rymd
bara jag ser

Den förför
smakar ledsam,
färgstark saknad

Tiden vi ägde
är bortom all
existens

Avtrycken
är skuggor
i minnets dalar




Fri vers av Bossewi
Läst 308 gånger
Publicerad 2014-01-18 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossewi
Bossewi