Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...enkelt och vackert


Önskan är att bara leva...

Den vackra

poetiska längtan


Det drömmande

bränslet


Ett smärtande

missbruk




Fri vers av livsdans
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-03 10:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin beskrivning
av en aspekt
av evigprismat
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans