Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bad robots!

 

Bad robots do horrible things

Who is to blame?

Perhaps the programmer behind?

Or humanity itself?




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 219 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-11-03 11:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det kan man verkligen fråga sig.......
Mycket aktuells frågor.
2013-11-04

  queenia
mänsklighetens.... skulle jag tro...
att vi är så likriktade så vi dömer ut allt som inte är likadant.
2013-11-03

  Carina Bendix
Bra skrivet vännen.
2013-11-03

  Fem hjärtan VIP
Ja det kan man undra...
2013-11-03

  Angel of love
Ja vem?
2013-11-03

  amolunda
Tänkvärt!
2013-11-03

  KattenKin VIP
Snitsigt!
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin