Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Disparata linjer IV


framskuren

hakar och hakar lika

guldet rasslar upproriskt
citronlunden suckar
vid kanten står rännstensungen 
visslande och vägande

likt Herr Beck
likt sig själv

likt olikt någon annan




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-03 18:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sätter igång en massa tankar, som en scen ur en film. suveränt fin sistarad.
2013-11-03

    jaybird
förföriskt lätt
på den lilla scenen
barfotaord på tå
briljerar
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP