Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fönsterpussaren!

Fönsterpussaren pussar mina fönster, han kommer idag:)

Med sina kärleks handlingar och romantiska pussarverktyg!




Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 240 gånger
Publicerad 2013-11-04 04:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hihi! Trevlig liten text=)
2013-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin