Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av trygghet är doften av oss!

Känner varenda millimeter av dig så vackert

dina ögon gnistrar som två tända stjärnor när du ser på mig

Varje liten rörelse vi gör tillsammans alstrar Liv

Vi viskar saker till varandra som våra själar så länge suktat efter

Låt oss få ligga tätt intill och känna värme och andas in

doften av trygghet, doften av oss

Här är vi nu tillsammans i vår färd mot ljuset 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 273 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-11-04 12:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och kärleksfullt skrivet
2013-11-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket vacker kärleksfull text!
2013-11-05

  Carina Bendix
En mycket fin text som skapar fantasier. Varm och sensuell.
2013-11-04

  Teresia Ridell
Sensuellt och vackert fyllt av behaglig kärlek.
2013-11-04

  ~LillMarlene Landen~
I like! :)
2013-11-04

  agneta pichler
fina ord du skriver.. doft av trygghet.. oj.. vill ha,, *ler*

och en av dem vackraste bilder
jag sätt på länge. som fångar mig totalt..

tack
2013-11-04

    Amisan
"Fint" var det första ord som dök upp för mig också, mycket fint!
2013-11-04

  amolunda
Underbart!! ;)
2013-11-04

    ej medlem längre
Fint Lars !;)
2013-11-04

  Fem hjärtan VIP
Så fint du beskriver tryggheten och närheten i er kärlek!
2013-11-04

  louisegirl

Så fin! Full av kärlek.
2013-11-04

  Angel of love
Ljuvligt underbar text.
2013-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin