Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5 november - tankar

 

 

En varm

 

vacker tanke,

 

väcker en frusen själ.

 

 

 




Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-05 09:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...så fint...
2013-11-07

  Lars Hedlin
Fint tänkt ;) kram
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP