Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När viljan är starkare än tvivlet

 

 

 

När viljan är starkare än tvivlet

flyter medvinden

i rätt riktning.

 

När medvinden får sällskap av motvinden

utvecklas min önskan.

 

 

Tid att växa,

 

Inom.

 

Utom.

 

Bortom.

 

Där tvivel är en illusion

och

viljan

 

själens segel.

 

 

Styrkan inom, utom och bortom

står vid framtidens inre hamn

 

och blickar framåt,

 

med öppna

 

ögon och livets kompass

 

i min hand.




Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-05 09:38



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Underbart skildrat och mycket sant/kram
2013-12-11

    ej medlem längre
jättefint..
2013-11-05

  Lars Hedlin
bra skrivet ;)
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP